Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Bieco Badekar Zebra 84cm
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
247 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299877

EAN: 4005544004060

Bieco Badekar Zebra 84cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Badesjov for din baby og dig. Med det ergonomisk formede babybad i grå med zebra Design kan du bade din nyfødte og også en større baby - i alderen 0 til 12 måneder - ubekymret b aden. Som babystartsæt, perfekt i kombination med Bieco badestativ, kan du uden tvivl bade din lille skat. De integrerede opbevaringsområder til sæbe og svampe betyder, at du har alt hvad du behøver for badetid sjov ved hånden. Den integrerede gummiprop gør det let at dræne badevandet. Dette babytilbehør hører hjemme i hvert første babyudstyr til nyfødte. Karret har en størrelse på ca. 84x49x30 cm og vejer ca. 871g. Den fås også i størrelsen 100x50x29 cm. Gør dit barns første udstyrssæt komplet, og find flere babybadeartikler i blåt med søde zebramotiver. I mange år har mærket Bieco stået for den højeste kvalitet og innovative produktudvikling. Vores legetøj til babyer og småbørn er alle underlagt de strengeste retningslinjer i tyske produkt- og sikkerhedsstandarder. Bieco ønsker at få børns ansigter til at lyse, hvorfor alle design er lavet med kærlighed til vores små. Produktdetaljer:
  • Design : Grå
  • Mål: 84 cm
  • Behagelig, nem at bruge
  • Let at rengøre
  • Ergonomisk form og behagelig størrelse

Tilbehør

Pris
107 kr
Pris
105 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Bieco Badekar Zebra 84cm
4.2
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers