Bieco Badekar Trendblå 100cm
Variant:
  • Bieco Badekar Trendblå 100cm
  • Bieco Badekar Trend pink 100cm
  • Bieco Badekar Zebra 100cm

Pris
211 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299875

EAN: 4005544807081

Bieco Badekar Trendblå 100cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Badesjov for din baby og dig. Med det ergonomisk formede babybad i blåt med zebra Design kan du bade din nyfødte og også en større baby - i alderen 0 til 12 måneder - ubekymret aden. Som babystartsæt, perfekt i kombination med Bieco badestativ, kan du uden tvivl bade din lille skat. De integrerede opbevaringsområder til sæbe og svampe betyder, at du har alt hvad du behøver for badetid sjov ved hånden. Den integrerede gummiprop gør det let at dræne badevandet. Dette babytilbehør hører hjemme i hvert første babyudstyr til nyfødte. Karret har en størrelse på ca. 100x50x29 cm og vejer ca. 1200 g. Den fås også i størrelsen 84x49x30 cm. Gør dit barns første udstyrssæt komplet, og find flere babybadeartikler i blåt med søde zebramotiver. I mange år har mærket Bieco stået for den højeste kvalitet og innovative produktudvikling. Vores legetøj til babyer og småbørn er alle underlagt de strengeste retningslinjer i tyske produkt- og sikkerhedsstandarder. Bieco ønsker at få børns ansigter til at lyse, hvorfor alle design er lavet med kærlighed til vores små.

Produktdetaljer:
  • Design : blå
  • Mål: 100 cm
  • Behagelig, nem at bruge
  • Let at rengøre
  • Ergonomisk form og behagelig størrelse

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Bieco Badekar Trendblå 100cm
Bieco Badekar Trendblå 100cm
211 kr