Op til 500 kr. rabat!
Op til 500 kr. rabat!
Spar nu:
Vælg din kupon
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BERG stelnet ekstra 430
p.t. udsolgt
Variant:
 • BERG stelnet ekstra 430
  p.t. udsolgt
 • BERG stelnet ekstra 380

Pris
629 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A213395

EAN: 8715839060362

BERG stelnet ekstra 430
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bliver det irriterende at skulle trække alle slags legetøj ud under trampolinen igen og igen? Så er BERG Basic rammenet eller Extra netop sagen! Rammenet strækkes mellem den nederste kant af beskyttelseskanten og jorden. Dette forhindrer børn, dyr og legetøj i at komme under trampolinen. Dette beskytter mod farlige situationer, især når du hopper på trampolinen på samme tid. Ekstra rammenet er lavet af vejrbestandigt netmateriale af høj kvalitet. De galvaniserede fastgørelsesøjne, løkker og pinde garanterer en særligt stabil forankring.

Detaljer:
 • Vægt: 8 kg
 • Materiale: PVC
 • Pas på! Ikke egnet til børn under 3 år.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers