30% på mode i OUTLET 👖
30% på mode i OUTLET 👖
Kopiér koden:
WLV14068
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Pris
1.379 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342414

EAN: 8715839086102

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Buzzy-serien er velegnet til børn i alderen 2 til 5 år. Buzzy Beat z og Buzzy Police er udstyret med en fantastisk lydkasse!

BERG Buzzy står solidt på jorden takket være sine 4 hjul. Sammenlignet med trehjulede cykler har Buzzy en fremragende stabilitet. Hvis du kører skarpt eller hurtigt rundt i en kurve på en trehjulet cykel, er det lettere at vælte og falde. Fordi gokarten har 4 hjul, er tippingpunktet meget længere ude og længere væk fra tyngdepunktet. Det gør det praktisk talt umuligt at falde ud af gokarten, så mange kilometer kan tilbagelægges på sikker vis.

Denne gokart kan køre fremad og baglæns. Sædet kan også indstilles i tre trin. I modsætning til en trehjulet cykel betjenes Pedal e og rattet separat. Det betyder, at Pedal e ikke bevæger sig, når du styrer, og at fødderne altid står pænt på Pedal en. Kørsel og styring har ingen indflydelse på hinanden, hvilket øger spilleglæden enormt.

Til Buzzy-gokarten er EVA-dæk den ideelle erstatning for de traditionelle inder- og yderste slanger af gummi. Takket være den rigtige sammensætning er EVA-dæk lige så slidstærke som traditionelle gummidæk, men de kan aldrig miste luft.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 83 x 49 x 50 cm
  • Materiale: stål
  • Brug af børnevenlige materialer af høj kvalitet
  • Opfylder de strengeste sikkerhedskrav
  • Alder: Fra 2 år
Opmærksomhed
Der kræves tilsyn af voksne. Dette produkt må ikke anvendes på offentlig vej. Undlad at foretage skarpe sving, når du kører med høj hastighed. Gokarten kan vælte! Hold øje med løst hængende tøj som f.eks. tørklæder og snørebånd. De kan blive fanget i bevægelige dele, hvilket kan føre til ulykker. Kør aldrig under påvirkning af alkohol, narkotika eller medicin, som kan have en negativ indvirkning på reaktionstiden eller forståelsen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
BERG Pedal Go-Kart Buzzy Police
1.379 kr