BERG Biky City Blue håndbremse

BERG Biky City Blue håndbremse


Pris
1.039 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343205

EAN: 8715839085372

BERG Biky City Blue håndbremse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Foretrækker du den klassiske version? Eller foretrækker du at komme ned og blive beskidt med græs og mudder?

BERG har det ideelle hjul til dig!
BERG Biky har et iøjnefaldende, robust udseende takket være den markante Design og den dobbelte forgaffel. Hjulet er fremstillet af letvægtsmagnesium og har en styrevinkelbegrænser, en justerbar sadel og komfortable luftdæk.

Ved at anvende modern ster-fremstillingsteknikker og letvægtsmagnesium er det lykkedes BERG at udvikle en usædvanlig stabil ramme med meget lav vægt. Det gør hjulet let at håndtere, men frem for alt let at køre.

Forbered dig på selvstændig cykling med Biky-løbecyklen! At balancere på to hjul og samtidig lære at styre er noget af en udfordring i en ung alder. For at forhindre pludselig overstyring af styret er BERG Biky udstyret med en styrevinkelbegrænser, der kan indstilles til en indstilling for begyndere eller en indstilling for avancerede ryttere. Biky City blue, Cross blue og Cross grey fås også i håndbremsevarianter for at give endnu mere sikkerhed.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 89 x 42 x 51 cm.
  • Passer til kropsstørrelser: 85 til 115 cm
  • Sadelhøjde: 29,5 til 32 cm
  • Brug af børnevenlige materialer af høj kvalitet
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug
  • Opmuntrer dit barn til at lege
  • Alder: Fra 2 til 5 år

    Sponsoreret

    product_detail_ad

    Tilbehør

    Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

    Vores Topsellers

    BERG Biky City Blue håndbremse
    BERG Biky City Blue håndbremse
    1.039 kr