bellybutton  Sweatjakke, marine
-39%
Størrelsesguide

318 kr
Pris
195 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
123 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247939

bellybutton Sweatjakke, marine
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
mor nature & mig - Under paraplymærket bellybutton er der udviklet en bæredygtig tøjlinje og en verden for børn, som er bekymret for økologi og genbrug, og som ikke kun handler om smukt tøj, men også er opmærksom på bæredygtig forarbejdning og beskyttelse af miljøet.

Alle, der vælger en bellybutton mor nature & me produkt giver også et bidrag til Save the Child ren og er dermed med til at give dårligt stillede børn rundt om i verden en bedre start på deres fremtid.

bellybutton Sweatjakke med stor hætte er en perfekt ledsager gennem den køligere årstid. Fluffy blødt bamseplys i hætten, resten af jakken er foret med jerseyfor. Den smukke pasform sikrer en behagelig pasform og masser af bevægelsesfrihed. Den hyggelige jakke er fantastisk velegnet til muntre aktiviteter og gør også lange ture med maksimal komfort. En stor hætte beskytter hovedet mod vind og vejr. Lommerne varmer hænderne, hvis det er nødvendigt, og giver plads til små skatte. Den klassiske blå farve er også et godt valg til festlige lejligheder. En lille applikation fuldender det cool look.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Sweatjakke, marine
4
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bellybutton  Sweatjakke, marine
bellybutton Sweatjakke, marine
318 kr
195 kr