bellybutton  Joggingbukser, grå giraf
-45%

bellybutton Joggingbukser, grå giraf


Størrelsesguide

172 kr
Pris
94 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
78 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A235132

bellybutton Joggingbukser, grå giraf
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton joggingbukser giver stor bevægelsesfrihed. Den bløde bomuld er fleksibel og giver en god fornemmelse at have på. Et lavt skridt i hoften giver sød volumen og støtter alle aktiviteter. Elastisk linning i taljen og bløde opsmøg ved benafslutningerne sikrer en perfekt pasform. En cool sidelomme og girafmotiver er spændende kombinationsmuligheder.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bellybutton  Joggingbukser, grå giraf
bellybutton Joggingbukser, grå giraf
172 kr
94 kr