bellybutton  Jeans til gravide, grå denim

bellybutton Jeans til gravide, grå denim


Størrelsesguide

319 kr
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A218540

bellybutton Jeans til gravide, grå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De moderigtige Alia jeans til gravide har et skinny snit, hvilket ses på det smalle ben og den smalle ankelvidde. Takket være det høje indhold af elastan og den lave talje sidder de dog fantastisk behageligt takket være det høje indhold af elastan og den lave talje i maven. Den har også en "justeringsmekanisme" på indersiden, så den kan vokse med babybukken. Jeansene strækker benet visuelt. De har to påsyede lommer bagpå. De kan bæres på mange forskellige måder style .

Produktdetaljer:
  • Materiale: 83% bomuld, 15% polyester, 2% elastan
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bellybutton  Jeans til gravide, grå denim
bellybutton Jeans til gravide, grå denim
319 kr
312 kr