bellybutton  Girls Sweatshirt, grå
-39%
Størrelsesguide
Variant:
  • bellybutton  Girls Sweatshirt, marine
  • bellybutton  Girls Sweatshirt, grå

191 kr
Pris
117 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
74 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247999

bellybutton Girls Sweatshirt, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
mor nature & mig - Under paraplymærket bellybutton er der udviklet en bæredygtig tøjlinje og en verden for børn, som er bekymret for økologi og genbrug, og som ikke kun handler om smukt tøj, men også er opmærksom på bæredygtig forarbejdning og beskyttelse af miljøet.

Alle, der beslutter sig for en bellybutton mor nature & me produkt giver også et bidrag til Save the Child ren og er dermed med til at give dårligt stillede børn rundt om i verden en bedre start på deres fremtid.

bellybutton Sweatshirt ledsager cool piger med munter chic til enhver lejlighed. Trendy snit og udstyret med en forlænget ryg giver den en trendy pasform og masser af bevægelsesfrihed. Vidunderlig blød jersey af økologisk bomuld af høj kvalitet tiger garanterer den højeste bærekomfort. Et indhold af elastan holder trøjen i topform. Fleksible manchetter støtter forbindingen. Som en høj light inspirerer broderet front print med et sødt abe-motiv. Skjorten er smukt festlig og kan kombineres i hverdagen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95 % økologisk bomuld, 5 % elastan
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Girls Sweatshirt, grå
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bellybutton  Girls Sweatshirt, grå
bellybutton Girls Sweatshirt, grå
191 kr
117 kr