bellybutton  Girls Jeggings blå denim
Bæredygtig -39%
Størrelsesguide

223 kr
Pris
137 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
86 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247938

bellybutton Girls Jeggings blå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton mother nature & me henvender sig til den nye generation af forældre, der er modern , urban , åbne over for verden og bevidst bevidste om økologi og miljø.Den bellybutton Aben er hjertet i vores bellybutton mother nature & me kollektionen og er et udtryk for vores ønske om at tage ansvar for den verden, som børn og familier lever i. bellybutton mother nature & me-produkterne er ikke kun produceret så bæredygtigt og ressourcebesparende som muligt, men salget af dem støtter også Project Literacy Boost fra børneorganisationens Save the Child ren - for mere socialt ansvar.

Trendy jeggings i blød økologisk bomuld med mange flotte detaljer.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 83% økologisk bomuld, 12% polyester, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Girls Jeggings blå denim
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bellybutton  Girls Jeggings blå denim
bellybutton Girls Jeggings blå denim
223 kr
137 kr