Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
bellybutton  Bukser til drenge, oliven
-47%
Størrelsesguide
Variant:
  • bellybutton  Drengebukser, mørkerøde
  • bellybutton  Bukser til drenge, oliven

297 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
141 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A252838

bellybutton Bukser til drenge, oliven
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
bellybutton mother nature & me henvender sig til den nye generation af forældre, som er modern , urban , åbne over for verden og bevidste om økologi og miljø. bellybutton abe er det centrale element i den bellybutton mother nature & me by Alvi-kollektionen og er et udtryk for ønsket om at tage ansvar for en verden, hvor børn og familier lever. Fordi alle bellybutton mother nature & me-produkterne er ikke kun produceret så bæredygtigt og ressourceeffektivt som muligt, men salget af dem støtter også organisationen Save the Child ren, der arbejder for børns rettigheder - for mere socialt ansvar.

bellybutton Bukser af gabardine er udstyret med et blødt jerseyfor og ledsager dig komfortabelt gennem køligere dage. Det afslappede snit og indholdet af elastan sikrer en perfekt pasform og masser af bevægelsesfrihed. Den indvendige, størrelsesjusterbare linning med tekstilbælte giver den højeste bærekomfort, både når du går rundt og når du skal på længere ture. De knappede cargo lommer er høje light s og giver plads til små skatte. Bukserne i økologisk bomuld af høj kvalitet tiger er et blikfang til både fest og hverdag. En lille applikation fuldender det cool look.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bellybutton Bukser til drenge, oliven
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bellybutton  Bukser til drenge, oliven
bellybutton Bukser til drenge, oliven
297 kr
156 kr