Babypoints

Produktbedømmelser er en vigtig del af pinkorblue.dk. Dette giver dig mulighed for at give din feedback og hjælpe andre kunder med deres købsbeslutning! Men andre kunders vurderinger kan også hjælpe dig, når du handler.

Troværdighed

Kun verificerede købere har mulighed for at skrive en anmeldelse på pinkorblue.dk . Derfor har du først til muligheden for at vurdere de købte produkter, efter at du har foretaget et køb. Derefter vil eKomis kundemeningsstyringsteam kontrollere din vurdering uafhængigt og i henhold til definerede retningslinjer. Først da vil den være aktiveret og synlig for alle kunder. På denne måde kan du stole på ægte kundefeedback.

Samarbejde med eKomi

eKomi hjælper os med at indsamle produktanmeldelser og kontrollere dem uafhængigt. På denne måde kan du stole på en seriøs og ansvarlig evalueringsproces. De indsamlede kundeudtalelser danner en samlet vurdering. Alt efter resultatet kan vi smykke os med et segl i guld, sølv eller bronze. På denne måde kan du altid hurtigt se, hvor godt vi generelt klarer os.