BEBE JOU Toiletsæde træner farve 65 tigerdyret

BEBE JOU Toiletsæde træner farve 65 tigerdyret


199 kr
Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
29 kr (15%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A019566

BEBE JOU Toiletsæde træner farve 65 tigerdyret
Toiletsæde træner

Bekvemt sæde med med fladt ryglæn, så barnet sidder opret, og ring, der sørger for at barnet ikke skrider.

• Let og sikker at montere
• Passer til ethvert toilet
• Design: Adorable tigerdyret (farvenummer 65)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.
BEBE JOU Toiletsæde træner farve 65 tigerdyret
199 kr
170 kr
Top mærker