Erstatningsforslag til udsolgte artikler

bebe jou Toiletsæde de luxe Farve 82 Miffy Stars
p.t. udsolgt

bebe jou Toiletsæde de luxe Farve 82 Miffy Stars


Variant:
  • bebe jou Toiletsæde de luxe Farve 82 Miffy Stars
    p.t. udsolgt
  • bébé-jou Toilet sæde de Luxe Ollie grå

179 kr
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr-17%
Pris inkl. moms

Produkter fra serien bébé jou Miffy stars

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A161708

EAN: 8714929039820

bebe jou Toiletsæde de luxe Farve 82 Miffy Stars
Toiletsædet kan nemt tilpasses hvert toilet. Et skridsikkert ringstykke sørger for, at sædet sikker sikkert på selve toilettet.

Materiale:
Polypropylen og polyethylen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topseller