❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
bébé-jou ® Potty lysegrå

Pris
64 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A320533

EAN: 8714929425517

bébé-jou ® Potty lysegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Som de fleste forældre ønsker du, at dit barn skal blive stoffri så hurtigt som muligt. Men hvordan ved du, hvornår dit barn er klar? Følgende tegn kan fortælle dig det: Dit barn viser interesse for potten eller efterligner din adfærd. Fortæller dig, når han skal på toilettet, eller sætter sig selv på potten. Når tiden er inde, tilbyder bébé-jou ® et komplet sortiment.

Produktdetaljer:
  • Design : lysegrå
  • Alder: Egnet fra 1 år
  • Ergonomisk Design
  • Let at rengøre på grund af den runde form
  • Særlig skridsikker belægning
  • Materiale: Polypropylen

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Potty lysegrå
bébé-jou ® Potty lysegrå
64 kr