BEBE JOU Potte Farve 82 Miffy Stars

BEBE JOU Potte Farve 82 Miffy Stars

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
  • bébé-jou® Potte Design: Hello Little One i hvid
  • bébé-jou® Potte Design: Wally Whale i blå
  • Bebe Jou® Potte Design: Sølv stars
  • bébé-jou® Potte Design: Blush Baby i Flamingo Pink

129 kr
57 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 72 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A161648

BEBE JOU Potte Farve 82 Miffy Stars
BEBE JOU potten er fremstillet med en speciel, skridsikker bund og er derudover ergonomisk formet.

Materiale:
Polypropylen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.
BEBE JOU Potte Farve 82 Miffy Stars
129 kr
57 kr