App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue

bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue


Variant:
  • bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue
  • bébé-jou ® Care Basket Leopard Pink

Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien BebeJou Leopard Blue

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299392

EAN: 8714929123222

bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Plejen bébé-jou kurv i elegant læder look er et must i babypleje. Du kan gemme dine forskellige plejeprodukter i den. For eksempel kam og børste, et manicuresæt og babylotion. Super praktisk. Alt hvad du har brug for til pleje af din favorit, har du klar ved hånden.

produktoplysninger:
  • Design: Leopardblå
  • Foldbart
  • Materiale: Polyester
  • Mål: længde x bredde x højde 27 cm x 19 cm x 12 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue
bébé-jou ® Pleje kurv Leopard Blue
111 kr