Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé jou® multi klud Bo &  Bing 100 x 75 cm
p.t. udsolgt
140 kr
Pris
125 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
15 kr-11%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A250745

EAN: 8714929032104

bébé jou® multi klud Bo &  Bing 100 x 75 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby-multituch fra bébé-jou er lavet af trøje og er særlig blød. Den har en meget praktisk størrelse og kan derfor bruges på forskellige måder. F.eks. Ligesom en indpakning for at holde din baby varm, eller som en base. Stoffet har et andet trykmotiv på hver side, det er Oeko-Tex certificeret og kan vaskes ved 40 ° C. Stoffet kan bruges i en lang række applikationer. Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • dimensioner: 100 x 75 x 0,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé jou® multi klud Bo &  Bing 100 x 75 cm
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers