bébé-jou Mull klud Ollie 110 x 110 cm
Pris
133 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260597

EAN: 8714929052188

bébé-jou Mull klud Ollie 110 x 110 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Er din lille klar? Måske skriker det nu! Begynd med tørring straks, så din baby ikke køler for meget. Gaze kludene fra bébé-jou. Disse klude er lidt tyndere, og stoffet består af 70% bambus og 30% bomuld. Dette gør stoffet særlig blødt og absorberende. Stoffet er meget behageligt for den følsomme babyhud.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 70% bambus, 30% bomuld
  • Vaskbar til 40 ° C
  • Dimensioner: 110 x 110 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou Mull klud Ollie 110 x 110 cm
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

bébé-jou Mull klud Ollie 110 x 110 cm
bébé-jou Mull klud Ollie 110 x 110 cm
133 kr