Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou ® Kasse til vådservietter Nøgne
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien bébé jou Lou-Lou

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293985

EAN: 8714929231200

bébé-jou ® Kasse til vådservietter Nøgne
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye vådtørkeboks fra bébé-jou er et dejligt redskab til omklædningsbordet til opbevaring af de våde visker. Kassen har et specielt klips, der beskytter de våde klude mod udtørring. En særlig åbning sikrer, at den næste aftørring automatisk kommer ud. Kassetten kan let åbnes med en hånd.

produktdetaljer:
  • Design: Niffy
  • Materiale: PP
  • dimensioner: 21,4 cm x 13,4 cm x 8,3 cm
  • Let at bruge
  • Let at åbne
  • Let at udfylde

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - bébé-jou ® Kasse til vådservietter Nøgne
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers