Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou hagesmæk Miffy 2-pak
p.t. udsolgt
Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260776

EAN: 8714929034207

bébé-jou hagesmæk Miffy 2-pak
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sættet består af to bébé-jou-smekke. Hagesmækkene har en snapfæstning, så du ikke behøver at trække smækbenet over din babyhoved. Hagesmækkene har et trendy Allover-tryk. Forsiden er trøje, og bagsiden er frotté. Alle frottéhåndklæbeprodukter bébé-jou er Öko-Tex certificerede og vaskbare ved 40 ° C.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 27x25,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers