BEBE JOU Gylpeklud Miffy Stars
p.t. udsolgt

BEBE JOU Gylpeklud Miffy Stars

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
59 kr
33 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 26 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165000

BEBE JOU Gylpeklud Miffy Stars
I en praktisk ovalform. Ideel til at have liggende på skuldren.
Öko-Tex certificeret.

Produktdetaljer:
• Materiale: 100% bomuld
• Vaskbar ved 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.
Top mærker