STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
bébé-jou flaske taske Lou-Lou turkis
Variant:
  • bébé-jou flaske taske Lou-Lou turkis
  • bébé-jou® Flasketaske Design: Bo og Bing i mint
  • bébé-jou ® Flaske taske Ollie grå
  • bébé-jou flaske taske Miffy hvid

Pris
105 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien bébé jou Lou-Lou

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264831

EAN: 8714929103170

bébé-jou flaske taske Lou-Lou turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den isolerede flaskelomme fra bébé-jou holder din babyflaske varm eller kold længere. Denne praktiske flaskepose har lynlås og passer til flasker op til 19 cm høje. Perfekt til en dag med din baby.

Produktdetaljer:
  • Design turkis
  • Motiv: Lou-Lou Penguin
  • Materiale: Polyester
  • Mål: længde x højde 10 x 19 cm
  • Kan lukkes med lynlås

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topseller

bébé-jou flaske taske Lou-Lou turkis
105 kr