bébé-jou ® Badestativ Click i lysegrå 103 cm

bébé-jou ® Badestativ Click i lysegrå 103 cm


Pris
281 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A320503

EAN: 8714929405519

bébé-jou ® Badestativ Click i lysegrå 103 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det sammenklappelige badekarstativ bébé-jou ® er udstyret med det innovative Click system. Med kun to Click s er bébé-jou ®-badekarret og det termiske badekar sikkert fastgjort til badekarstativet bébé-jou . Badekarret kan lige så let frigøres med to Click s på undersiden af badekarret.

bébé-jou Bubble (badekar) passer også på dette badestativ. Så du har kun brug for ét badekar. Først til bébé-jou Bubble og derefter til badekarrene. Ligesom det er vigtigt at have den rigtige kropsholdning, når du bruger B aden , er det også vigtigt at have alting inden for rækkevidde. Derfor er badestativet bébé-jou udstyret med en integreret håndklædeholder.

Produktdetaljer:
  • Design : lysegrå
  • Passer til bébé-jou Lou-Lou serien, passer også til andre serier
  • Højde: 103 cm
  • Mål: længde x bredde 61,2 cm x 54,4 cm
  • Materiale: polypropylen
  • Badekar er ikke inkluderet i leveringen!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Badestativ Click i lysegrå 103 cm
bébé-jou ® Badestativ Click i lysegrå 103 cm
281 kr