❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
bébé-jou ® Badesæde Lou-Lou mynte

bébé-jou ® Badesæde Lou-Lou mynte


Variant:
  • bébé-jou ® Badesæde Lou-Lou mynte
  • bébé-jou ® Celestial Blue badesæde

Pris
151 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien BebeJou Leopard Pink

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299315

EAN: 8714929472566

bébé-jou ® Badesæde Lou-Lou mynte
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det komfortable badsæde fra bébé-jou ® til nyfødte giver en behagelig støtte til dit barn. Det sikrer, at dit barn ligger stabilt med hovedet opad i babybadet. Badesædet aflaster også ryggen, fordi du kan vaske din baby uden at skulle bøje dig dybt ned.

produktdetaljer:
  • Design: mynte
  • Alder: fra fødslen
  • Materiale: polypropylen
  • Mål: længde x bredde x højde 49 cm x 26 cm x 20,5 cm
  • Med sugeknap til fastgørelse

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Badesæde Lou-Lou mynte
151 kr