bébé-jou Badeponcho Nøgle
Variant:
  • bébé-jou Badeponcho Nøgle
  • bébé-jou Badeponcho Ollie

Pris
125 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien bébé jou Hello little one

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260699

EAN: 8714929023201

bébé-jou Badeponcho Nøgle
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Praktisk til hjemme og på ferie badeponchoen fra bébé-jou. Ideel til dit nybadede barn. Bare træk over dit hoved, så din skat bliver behagelig varm. De følsomme ører og det lille hoved er altid beskyttet og forbliver varme. Det er meget rart, at bevægelsesfriheden for arme og ben opretholdes. Så din lille skat kan virkelig slukke damp på land. Selvom der kun findes Poncho i én størrelse, kan de små vokse smukt ind. Størrelse 86/92. Fås i forskellige designstørrelser. 

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Størrelse: 86 / 92

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topseller

bébé-jou Badeponcho Nøgle
125 kr