bébé-jou® Badekarsstativ Wally Whale 98 cm i blå

bébé-jou® Badekarsstativ Wally Whale 98 cm i blå


  • Bebe Jou® Badekarsstativ Click Confetti Party 98 cm i hvid
  • bébé-jou® Badekarsstativ Click Bo og Bing 98 cm i mint
  • bébé-jou® Badekarsstativ Blush Baby Party 98cm i pink

359 kr
Pris
241 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
118 kr (33%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229354

bébé-jou® Badekarsstativ Wally Whale 98 cm i blå
Det sammenfoldelige badekarsstativ fra bébé-jou® er udstyret med et ganske innovativt klik-system. Med kun to klip er badekarret fastgjort til stellet. Badekarret kan nemt og hurtigt fastgøres til badekarsstativet. bébé-jou Bubble (badespand) kan også fastgøres til stellet. Således hat du kun brug for et badekarsstativ. Stativet skåner din ryg, da du således ikke skal bøje dig frem under hele badningen. Badekarsstativet er derudover også udstyret med en praktisk håndklædeholder.

Produktdetaljer:
  • Design: blå
  • Højde: 98 cm
  • Mål: (Længde x bredde) 61,2 cm x 54,4 cm
  • Materiale: Polypropylen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - bébé-jou® Badekarsstativ Wally Whale 98 cm i blå
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
bébé-jou® Badekarsstativ Wally Whale 98 cm i blå
359 kr
241 kr
Top mærker