bébé jou badekåbe Fabulous morning mint str. 86/92

bébé jou badekåbe Fabulous morning mint str. 86/92


  • bébé jou badekåbe Fabulous shadow white str. 86/92
  • bébé jou badekåbe Fabulous cloud grey str. 86/92
  • bébé jou badekåbe Fabulous blush pink str. 86/92
  • bébé jou badekåbe Fabulous frosted blue str. 86/92

239 kr
Pris
206 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A242526

EAN: 8714929015138

bébé jou badekåbe Fabulous morning mint str. 86/92
Holder din baby varm efter badet. Meget varm, bekvem og absorberende. Tilgængelig i fem forskellige farver og trendy designs. Tilgængelig i størrelse 86/92


Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topseller

bébé jou badekåbe Fabulous morning mint str. 86/92
239 kr
206 kr