bébé-jou ® Baby Manicure sæt Leopard Pink

bébé-jou ® Baby Manicure sæt Leopard Pink


Variant:
  • bébé-jou ® Baby Manicure sæt Leopard Pink
  • bébé-jou ® Baby manicuresæt Leopard Blue

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien BebeJou Leopard Pink

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299320

EAN: 8714929132231

bébé-jou ® Baby Manicure sæt Leopard Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bébé-jou 3-delt babymanicuresæt blev udviklet specielt til negle. Med det kan du sikkert forkorte dit barns negle og forhindre, at din baby ridser hans eller hendes ansigt. Sættet inkluderer en sømklipper, fil og saks med afrundede spidser for optimal sikkerhed.

Produktdetaljer:
  • Design: Leopardrosa
  • Alder: Velegnet fra fødslen
  • Indhold: neglesaks, neglefil og negleklipper
  • Materiale: Ædelmetal l
  • Afrundede ender af neglesaks

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Baby Manicure sæt Leopard Pink
104 kr