bbJUNIOR™ Ferrari Test Track 70 x 47 cm

bbJUNIOR™ Ferrari Test Track 70 x 47 cm


359 kr
Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
17 kr (5%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A215414

bbJUNIOR™ Ferrari Test Track 70 x 47 cm
BB Junior, R / C køretøjer til de yngste. Den helt nye linje i May Cheong-gruppen fremmer barnets fin motoriske færdigheder, kreativitet og fantasi gennem mange funktioner. De licenserede artikler fra den verdensberømte bilproducent Ferrari, får børnenes hjerter til at slå hurtigere. Leg, sjov og spas er garanteret

Ferrari-testbanen omfatter et trafiklys med gode melodier og 2 lamper, flere bevægelige barrierer, en mekanisk betjent elevator, stop og trafiklys, en løfteplatform, en brændstofsøjle og F12berlinette-modellen med frihjulsfunktion.

Detaljer:
 • Batterierne (3x AAA) er inkluderet
 • Inkl. Ferrari F12 Berlinetta
 • Størrelse: 70 x 47 cm
 • Alder: Fra 18 måneder
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  bbJUNIOR™ Ferrari Test Track 70 x 47 cm
  359 kr
  342 kr
  Top mærker