❄ VINTER RABATTER ❄
❄ VINTER RABATTER ❄
Ekstra rabat:
Spar op til 500 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
b‚b‚-jou © V † d aft ›ringsboks hvid

b‚b‚-jou © V † d aft ›ringsboks hvid


Variant:
  • b‚b‚-jou © V † d aft ›ringsboks hvid
  • bébé-jou ® Lysegrå vådtørringsæske
  • bébé-jou ® Wet Pretty wipes box Pink
  • bébé-jou ® vådtørkeboks sølv

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien bébé jou Lou-Lou

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293266

EAN: 8714929231019

b‚b‚-jou © V † d aft ›ringsboks hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye v † dt ›rkeboks fra b‚b‚ou er et dejligt redskab til omkl’ningsbordet til opbevaring af v † dt› rreservietter. Kassen har et specifikt klip, der beskytter de v † de klude mod udt ›rring. En s'rlig † bning sikrer, at den n'ste aft ›rring automatisk kommer ud. Kassetten kan lade † bnes med en h † nd.

produktdetaljer:
  • Design Hvid
  • Materiale: PP
  • dimstræk: 21,4 cm x 13,4 cm x 8,3 cm
  • Let at bruge
  • Let at † bne
  • Let at udfylde

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

b‚b‚-jou © V † d aft ›ringsboks hvid
97 kr