Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bayer Design tilbehørssæt til Dukker, blå / lyserød
p.t. udsolgt

bayer Design tilbehørssæt til Dukker, blå / lyserød


Pris
324 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277752

EAN: 4003336405910

bayer Design tilbehørssæt til Dukker, blå / lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette søde tilbehørssæt lader intet tilbage at ønske, når man leger med dukken eller det bløde legetøj. Ved hjælp af dukkens bilsæde kan dukken nemt tages med overalt eller søvn. Dukkenbilsædet er velegnet til dukker op til 46 cm og kan let transporteres med det stabile ergonomisk formede håndtag. Dukken er også perfekt beskyttet mod vind eller sol i ansigtet af solskinnet. Det smukke bilsæde er også kendetegnet ved dets moderne design og et elegant enhjørningsmotiv. En legebue, hvor dukken eller det bløde legetøj kan placeres som en rigtig baby, giver også en masse sjov. Sættet afrundes af en tallerken, ske, gaffel, kniv og en drikkekop, så børnene kan spille forskellige roller såsom fodring af dukken.

Produktdetaljer: :
  • Med integreret bælte
  • Velegnet til dukker op til ca. 38 cm
  • Alder: fra 3 år

agtelse
Ikke egnet til børn under tre år.
Levering uden dukke.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers