Erstatningsforslag til udsolgte artikler

bayer Design Dukke Autostol med tag, lilla
p.t. udsolgt

bayer Design Dukke Autostol med tag, lillaPris
233 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277742

EAN: 4003336679762

bayer Design Dukke Autostol med tag, lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette moderne e-dukke-bilsæde i trendy farve gør enhver biltur til dukken eller det bløde legetøj til en ren fornøjelse. Bilsædet er velegnet til dukker op til 46 cm størrelse. På grund af det smukke stofomslag inklusive polstring og det matchende farvesolstak, sidder dukken eller blødt legetøj komfortabelt og er beskyttet mod solens stråler og vind i ansigtet. Med det integrerede bælte kan den lille elskede sikres, så intet står i vejen for smukke drømme. Det ergonomiske håndtag tilbyder også et højt niveau af bærekomfort, så dukken eller blødt legetøj let kan tages med overalt.

Produktdetaljer :
  • Egnet til dukker op til ca. 46 cm
  • Alder: fra 3 år

agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Top mærker