bayer Design Combi dukkevogn Neo Vario blå med hjerter

bayer Design Combi dukkevogn Neo Vario blå med hjerter


Variant:

Pris
567 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295785

EAN: 4003336184815

bayer Design Combi dukkevogn Neo Vario blå med hjerter
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vario er en moderne trendy designkombination dukkevogn med mange legemuligheder.

Dukker op til 52 cm i størrelse kan bæres i den. Med det højdejusterbare håndtag 62-79cm kan det tilpasses optimalt til den passende barnestørrelse. Vognens kar kan fastgøres i kørselsretningen såvel som i barnets retning. Derudover kan skyderen drejes, så dukkevognen kan køres fra begge sider. Derudover kan karret let konverteres til et sportssæde ved hjælp af trykknapper og den enkle skift af position, som også kan pege på begge sider. Dækslet på karret er ideelt til at beskytte dukken i både liggende og siddende stilling mod vejret som sol eller vind. Vognen har blandt andet drejelige forhjul, der giver mulighed for særlig let sving. Vario dukkevognen kan let foldes sammen til transport.

Den medfølgende taske er farvekoordineret med vognen. Den har en lynlås til lukning af tasken og kan bruges som en skuldertaske (langt håndtag) såvel som en håndtaske - 2 korte håndtag er desuden tilgængelige. Ud over posen tilbyder kurven, der er integreret i Vario, masser af plads til andet legeapparat.

produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 42 x 65 x 86 cm
  • Højdejusterbart håndtag 62-79 cm
  • Dukker op til størrelse 52 cm
  • Kan konverteres til en sportsvogn
  • Sammenklappelig
  • Inkl. taske
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bayer Design Combi dukkevogn Neo Vario blå med hjerter
bayer Design Combi dukkevogn Neo Vario blå med hjerter
567 kr