Barbie Drømmevilla
2.599 kr
Pris
2.290 kr
Fri fragt
Du sparer
309 kr (12%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A245278

Barbie Drømmevilla
Grænseløs leg! Over 90 cm høj og 120 cm bred og proppet med fuldstændigt fantastiske funktioner! Tre etager med otte værelser - inkl. garage (eks. køretøj) og kontor -, fungernede elevator med plads til fire dukker, pool med rutsjebane, fem forvandlingsmøbler, lys, lyde og over 60 tilbehørsdele - bl.a. en sød hund. Ideel til dekoration og inspiration til uendeligt mange historier. Plug-in-system sørger for at inter rutsjer (og gør det let at rengøre!). Masser af sjov og leg med detaljerige dekorationer og møbler! Kan variere i farve og design.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Barbie Drømmevilla
2.599 kr
2.290 kr
Top mærker