Baier Wechselbezug Shadow sort/grå

Baier Wechselbezug Shadow sort/grå


  • Baier Wechselbezug Family blå/rød
  • Baier Wechselbezug Punkt. blå
  • Baier udskifteligt betræk check grå/rød
  • Baier Wechselbezug Punkt. blå

699 kr
Pris
602 kr
Fri fragt
Du sparer
97 kr (14%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A259342

Baier Wechselbezug Shadow sort/gråHvert udskiftelige betræk passer til alle Baier autostol-modeller: Adebar/ Adefix/ Adefix SP/ Adefix SPi.

Udelukkende de bedste materialer og råvarer benyttes til fremstillingen. TENCEL®-fibre sikre en åndbar og fugtighedsabsorberende autostol. Så er temperaturen altid den rette for dit barn.

Aftagelige og vaskbare betræk ved 30 grader. Bør ikke tørretumbles.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Baier Wechselbezug Shadow sort/grå
699 kr
602 kr
Top mærker