Baby's only tæppe Class ic khaki 70x95 cm

Baby's only tæppe Class ic khaki 70x95 cmPris
438 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306335

EAN: 8719497044610

Baby's only tæppe Class ic khaki 70x95 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby's Only - Det hollandske livsstilsmærke til baby- og babyrum overbeviser med kvalitet, moderne design og variation! Opret dit drømmebørnehave med fantastiske mix & match-muligheder. Stilarterne, strikkeopskrifterne og farverne tillader uendelige kombinationer. Kabel baby tæppet er et fint strikket tæppe. Den klassiske strikning er tidløs og kan kombineres særligt godt. Din baby vil ligge varm og behagelig under tæppet. Den vidunderligt bløde ryg og det fine strikkede mønster giver tæppet en luksuriøs karakter. Den bevarer sin form, er farvefast og vaskbar.

Produktdetaljer:
  • Mål: 70 x 95 cm
  • Materiale: 50% bomuld , 50% polyacryl
  • Foring: 100% polyester
  • Vaskes ved 30 ° C
  • Velegnet til tørretumbler
  • TOG-værdi: 1 , 1

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Baby's only tæppe Class ic khaki 70x95 cm
Baby's only tæppe Class ic khaki 70x95 cm
438 kr