Baby's only Nest Class ic kaki
-36%

717 kr
Pris
457 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
260 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306670

EAN: 8719497044931

Baby's only Nest Class ic kaki
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby's Only - Det hollandske livsstilsmærke til baby- og babyrum overbeviser med kvalitet, moderne design og variation! Opret dit drømmebørnehave med fantastiske mix & match-muligheder. Stilarterne, strikkeopskrifterne og farverne tillader uendelige kombinationer.

Den klassiske rede ser ikke kun flot ud i barnesengen, men forhindrer også dit barn i at støde på stængerne. Den måler 180 x 40 cm og passer til alle senge med en bredde på 60 eller 70 cm. Fastgør reden til hovedgavlen. Du kan også bruge reden på begge sider.
Strikemønsteret for reden fra Class ic-serien er lavet af fine, klassiske sømme. Dette giver produktet en luksuriøs og tidløs karakter.
Kombiner reden med det matchende sengelinned og sovepose - søde drømme!

Produktdetaljer:
  • Mål: 180 x 40 cm
  • Materiale: 50% bomuld, 50% polyacryl
  • Fyld: 100% polyester
  • Til senge med en bredde på 60 eller 70 cm
  • I smuk strikket mønster
  • Vaskes ved 60 ° C
  • Velegnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Baby's only Nest Class ic kaki
Baby's only Nest Class ic kaki
717 kr
457 kr