babymoov Twist modermælkspose x 40

babymoov Twist modermælkspose x 40


Pris
150 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268617

EAN: 3661276156708

babymoov Twist modermælkspose x 40
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du ammer og vil gerne dele dette vidunderlige øjeblik med din partner? Du går tilbage på arbejde, men vil ikke stoppe amning? Du vil kun give din baby det bedste, men føle dig utilpas med amningen offentligt?

Så er Twist ™ den rigtige løsning for dig!

Med dette innovative koncept kan du udtrykke, opbevare og foder din baby din modermælk med en enkelt opbevaringspose. Der kræves ikke mere dekantering, så 100% af det værdifulde fedtindhold i modermælken bevares. Takket være de forsteriliserede modermælksposer er der ingen risiko for forurening. Derudover er Twist ™ universelt anvendeligt, da konceptet er kompatibelt med alle større mærker af brystpumper og patter på markedet. -
Hvordan fungerer det? Find ud af alt om Twist ™ modermælksposer her!

Twist ™ modermælksposer er forsteriliserede engangsposer for at garantere maksimal hygiejne. Du kan bruge dem til at pumpe din modermælk fra alle de største mærker af brystpumper, opbevare den og derefter fodre din baby. Når mælken er blevet pumpet, skal du blot lukke posen med den 100% lækkertætte og hermetiske tætning. Skriv datoen på den ubeskrivelige overflade (pose & lukning), og anbring brystmælksposen i køleskabet eller fryseren.

De 175 ml Twist ™ modermælksposer er garanteret BPA-, phthalate- og PVC-fri.

Twist ™ - let at pumpe og kun det bedste til dit barn!
  • Materiale: polyethylen, polypropylen, silikone
  • påfyldningsmængde 175 ml
  • Leveringsomfang: 40 Twist modermælksposer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

babymoov Twist modermælkspose x 40
150 kr