babymoov Damp-flaskevarmer Tulpe til hjem & bil Cream

babymoov Damp-flaskevarmer Tulpe til hjem & bil Cream


429 kr
Pris
401 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr (7%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A153072

babymoov Damp-flaskevarmer Tulpe til hjem & bil Cream
Universel damp-falskevarmer, som kan anvendes både i hjemmet og i bilen og kan rumme flasker (også bredhalsflasker) samt glas. Varmer en 240 ml flaske op på ca. 2,5 min og et glas på 3 min - i bilen tager det under 10 min. Et optisk signal viser opvarmningsprocessen: Aktiv opvarmning lyser rød, afsluttet opvarmning lyser grøn. Med akustisk og visuel alarm, når apparatet vælger den korrekte spænding (hjem og bil).

Spændingen er 320 W i hjemmet og 100 W i bilen. Udstyret med en skridsikker bund. Inkl. målebæger. Takket være den praktisk kurv, er varmepladen isoleret og du kan således også varme silikoneflasker op. Egnet til nyfødte. På alle Babymoov produkter medfølger en livsgaranti. Denne garanti er underlagt betingelser. For at aktivere den forlængede garanti, skal personen der har købt produktet indenfor 2 måneder efter købet af produktet registrere sig på www.service-babymoov.com.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

babymoov Damp-flaskevarmer Tulpe til hjem & bil Cream
429 kr
401 kr
Top mærker