Erstatningsforslag til udsolgte artikler

babyJem Universal Lying taske pink
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
553 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277770

EAN: 8681049243485

babyJem Universal Lying taske pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tasken fra babyJem kombinerer fordelene ved et babysæde med fordelene ved en beanbag. Den daglige hjælper, der kan bruges overalt, er vidunderligt velegnet som gave til fødsel. Der er gode grunde til, at bønne poser er så populære blandt børn. De er lette, behagelige, og deres fyld reflekterer kropsvarme som en lille, integreret sædevarmer. Deres ulempe: Selvom de tilpasser sig perfekt til enhver kropsform og understøtter ryggen vidunderligt, kan babyer glide ned. babyJem på. 

I princippet er det en beanbag, men i form af et babysæde eller bouncer og udstyret med et kontinuerligt justerbart bælte. Den specielle form løfter barnets hoved. Dette gør det lettere at beundre miljøet nysgerrig, men hjælper også babyer med tilbagesvaling eller kolik. Det fast syede bælte beskytter mod at rulle ned eller glide.
Det blikfang er babyJem Liggende taske takket være den sjove polka dot Design, men også på grund af sin unikke aden-form og understøttende quiltning. Den fra babyJem det øverste stof testes for skadelige stoffer og kan let fjernes og vaskes ved hjælp af en lynlås.

Produktdetaljer:
  • Dagseng i beanbag- Design
  • Trinløst justerbart sikkerhedsbælte
  • Aftageligt og vaskbart låg
  • Superkomfortabelt takket være fyldning af beanbag
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller