JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
babyJem-sovesofa hvid
Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277494

EAN: 8699203310140

babyJem-sovesofa hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sidens sovepude hvid fra babyJem hjælper babyer med at sove i en sidelæns position, forhindrer uønsket drejning og reducerer dermed risikoen for adway-blokering. Det får din baby til at sove afslappende og sikker.

Design-sovesofaen fra baby'Jem ser ud til at begynde at vænne sig til det første. Strengt taget er det ikke en klassisk pude, men en støtteenhed. Det består af to skumblokke i forskellige størrelser i form af en kile. Den store og den lille kile er forbundet med et åndbart, blødt dækstof, der er fremstillet af babyJem er testet for skadelige stoffer. 

Ideen bag det: Babyen ligger mellem kilerne, ryggen understøttes af den længere kile. Den mindre kile på fronten sikrer tilstrækkelig frihed til at trampe. Dette resulterer i to positive effekter: På den ene side kan babyen trække vejret godt, på den anden side forhindrer denne soveposition deformationer bagpå hovedet. Den kan sove skiftevis på venstre eller højre side ved blot at dreje puden. 

Du kan bruge puden til sovesofa ikke kun i babybed, men også i familiens seng, på det gennemsøgende tæppe, i vuggen eller i vognen.

Produkt detaljer:
  • Hovedpude, der kan bruges på begge sider
  • universelt anvendelig på alle dokumenter
  • blødt, hudvenligt omslag
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbar ved 30 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
329 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babyJem-sovesofa hvid
4.5
37 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babyJem-sovesofa hvid
babyJem-sovesofa hvid
134 kr