babyJem Skiftemåtte med puckfunktion blå

babyJem Skiftemåtte med puckfunktion blå


Variant:
  • babyJem Skiftemåtte med puckfunktion blå
  • babyJem Skiftemåtte med puckfunktion hvid

Pris
384 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277766

EAN: 8699204312198

babyJem Skiftemåtte med puckfunktion blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne skiftende måtteblå fra babyJem adskiller sig først og fremmest fra klassiske indpakningspuder: puckfunktionen. 

Ved første øjekast skifter babyJem-måtten som den klassiske par excellence. En skumblok i hul form, temmelig smal, med hævede sider. Puden kan bruges separat eller i kombination med en skiftende måtte eller skiftende bryst. Dækket er blåt underlag med et koseligt blødt stof, der er dækket af babyJem blev specielt testet for forurenende stoffer. En hurtig og let skiftende hygiejnepude lavet af hvid bomuld kompletterer udstyret.

Ved anden øjekast bemærkes det, at der er fastgjort et bredt stofbælte med velcro-fastgørelse til basen. Dette bælte udfører to opgaver: På den ene side sikrer det især aktive babyer, mens de skifter ble, og på den anden side hjælper det dem med at svøbe. Målet er at fastholde barnets arme tæt på overkroppen for at opnå en beroligende effekt. Babyen bevæger sig mindre, rækker ikke ud til den fulde ble eller fløde dåse og holdes også varm.

Produktdetaljer:
  • Klassisk skiftemåtte i velprøvet lavform
  • Med bred, blød fastgørelsesrem
  • Inkluderende hygiejnepude
  • Med ekstra fleecy omslag
  • Mål (bredde x dybde): 50 cm x 70 cm
  • Materiale: plys
  • Vaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

babyJem Skiftemåtte med puckfunktion blå
384 kr