babyJem Rejsehalspude lyserød
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277740

EAN: 8699203311086

babyJem Rejsehalspude lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lyserøde rejsehalspude til børn fra babyJem er ikke kun smukt designet, men giver også nakken en behagelig støtte, når den falder i søvn, som beskytter mod nakkesmerter.
Den er funktionel og tiltalende for børn, fordi den er en nakkeunderstøtningspude, spændinger og smerter under søvn og efter vågning undgås. Børn kan ubesværet bevæge hovedet til den position, der er angivet i puden, og sove komfortabelt og sikkert i bilen, i flyet eller på rejse.

En yderligere fordel ved denne pude er, at den passer gennem hesteskoformen til alle sammen. Dette gør det muligt for børn, men potentielt også babyer og voksne, at opleve nakkesikkerhed, når de sover under rejsen. babyJem-testet hudkompatibilitet af det fluffy stof er selvfølgelig ufarligt. Med rejsehalspuden fra babyJem står intet i vejen for den næste tur til udflugten.

Produktdetaljer:
  • Ergonomisk hesteskoform på hynden egnet til enhver halsstørrelse
  • Tiltalende design
  • Forebyggelse af smerter i nakke, hoved og hage
  • Lukbar hesteskoende for øget komfort
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Vaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topseller

babyJem Rejsehalspude lyserød
104 kr