Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babyJem Nest Snake Caterpillar Boys
p.t. udsolgt
Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277909

EAN: 8681049225337

babyJem Nest Snake Caterpillar Boys
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Babypositionspuden ""larve"" til drenge fra babyJem tilbyder beskyttelse og sikkerhed i barnesengen. Især ældre spædbørn fra omkring fire måneders alder kan udøve deres trang til at bevæge sig uden at ramme de hårde stænger.

Først og fremmest fungerer reden af ??slangen som en støddæmper. Det begrænser babyens aktivitetsområde i sengen og forhindrer således babyen i at blive såret af de hårde stænger, når han ruller frem og tilbage. Selv små gennemsøgningsbegyndere kan bruge det til at begrænse bevægelsesradiusen lidt på det gennemsøgende tæppe af sikkerhedsmæssige årsager. En yderligere fordel er, at urolige babyer føler sig trygge og afslappede på grund af den kæde kant og sover meget mere afslappet. optimalt er den ekstra tyk og blødt polstret. Især sød er den kærlige design af puden som larve i det tidløse Patchwork - Design. Babypositionspuden ""Caterpillar"" fra babyJem er lavet af 100% tiger bomuld i høj kvalitet, hudvenlig og åndbar. Det er lavet af babyJem testet for sundhedsmæssige farer og er også fuldt vaskbart.

Produktdetaljer:
  • Beskyttelse og sikkerhed i en
  • blød struktur lavet af 100% bomuld
  • fuldt vaskbar
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbar ved 30 ° C
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babyJem Nest Snake Caterpillar Boys
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers