Erstatningsforslag til udsolgte artikler

babyJem Nest slange larve Piger
p.t. udsolgt
Variant:
  • babyJem Nest slange larve Piger
    p.t. udsolgt
  • babyJem Nest Snake Caterpillar Boys

Pris
242 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277907

EAN: 8681049215338

babyJem Nest slange larve Piger
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Babypositionspuden ""Caterpillar"" til Girls babyJem tilbyder beskyttelse og sikkerhed i barnesengen. Især ældre spædbørn fra omkring fire måneders alder kan udøve deres trang til at bevæge sig uden at ramme de hårde stænger.

Først og fremmest fungerer reden af ??slangen som en støddæmper. Det begrænser babyens aktivitetsområde i sengen og forhindrer således babyen i at blive såret af de hårde stænger, når han ruller frem og tilbage. Selv små gennemsøgningsbegyndere kan bruge det til at begrænse bevægelsesradiusen lidt på det gennemsøgende tæppe af sikkerhedsmæssige årsager. En yderligere fordel er, at urolige babyer føler sig trygge og afslappede på grund af den kæde kant og sover meget mere afslappet. optimalt er den ekstra tyk og blødt polstret. Især sød er den kærlige design af puden som larve i det tidløse Patchwork - Design. Babypositionspuden ""Caterpillar"" fra babyJem er lavet af 100% tiger bomuld i høj kvalitet, hudvenlig og åndbar. Det er lavet af babyJem testet for sundhedsmæssige farer og er også fuldt vaskbart.

Produktdetaljer:
  • Beskyttelse og sikkerhed i en
  • blød struktur lavet af 100% bomuld
  • fuldt vaskbar
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbar ved 30 ° C
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller