babyJem  kravletæppe grå 80 x 100 cm

babyJem kravletæppe grå 80 x 100 cm


Pris
322 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277866

EAN: 8681049214416

babyJem kravletæppe grå 80 x 100 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Legetøjet og det gennemsøgende tæppe grå af babyJem er et Allround talent. Foret og vatteret er det altid ved hånden i hverdagen, når der er brug for en pude, polstring eller blot et pænt tæppe.

Det farverneutrale, tidløst smukke stof er den første ting, der fanger øjet med dette gennemsøgning af tæppe. Prikmønsteret på en medium grå baggrund er en klassiker til både drenge og piger. Der lægger babyJem stor vægt på de bedste materialer, stof og garn testes for sundhedsmæssige risici - når alt kommer til alt kommer begge i direkte kontakt med den følsomme babyhud.

Tæppet er ideelt til Allround børneværelset pga. dens fyldige bløde, anti-allergiske polyesterfyldning. Godt foret og sikkert quiltet anbefales det især som et legetøj og krybningstæppe til babyer, da det isolerer nedad og giver sikkerhed under de første forsøg på at gennemgå og sidde. På grund af dens dimensioner på 80 cm x 100 centimeter er det vidunderligt velegnet som indlæg til legepladen.
På kølige dage forvandles det på kort tid til et blødt, opvarmende koseligt tæppe til vognen. Forresten: Små og børnehave børn værdsætter babyJem Leg og gennemsøgningstæppe som ideelt byggemateriale til indiske telte.

produktdetaljer:
  • Tidløst design til drenge og piger
  • Blød, allergivenlig polyesterfyldning
  • Holdbart, blødt bomuldsstof
  • Vaskbart ved 30 ° C
  • Mål: 80 x 100 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

babyJem kravletæppe grå 80 x 100 cm
322 kr