Erstatningsforslag til udsolgte artikler

babyJem Cherry pit pude blå
p.t. udsolgt
Variant:
  • babyJem Cherry pit pude blå
    p.t. udsolgt
  • babyJem Cherry pit pude lyserød

Pris
80 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281653

EAN: 8681049273802

babyJem Cherry pit pude blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Cherry pit-pude fra babyJem i uglen Design - giver afslappende varme.

Fra ydersiden er den koselige uglepude et fantastisk legetøj, og indvendigt er der en kirsebærgropspude, der giver beroligende varme til din barn. Stoffet er testet for skadelige stoffer og er ufarligt. Vi undgik bevidst knapper og små dele, så dit barn ikke kan sluge dem.

På grund af dets lille tykkelse er puden perfekt til kosning og kan fyldes om nødvendigt eller bruges som et hemmeligt rum til ældre børn. Lynlåsen giver nem adgang til kirsebærgropspuden inde. Når puden opvarmes i mikrobølgeovnen, opbevarer puden varmen i lang tid. På en naturlig måde kan det lindre mavepine og kolik, eller det giver simpelthen varme i den kolde sæson.

Specielle egenskaber:
  • Legetøj, pude og varme dispenser i en
  • Inklusiv kirsebærgropspude
  • Let plejevirk og vaskbar
  • Let at udfylde takket være lynlås
  • produktdimensioner: bredde x dybde x højde 14 x 26 x 2,5 cm

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller