babyJem Babymadras universal hvid 120 x 60 cm

babyJem Babymadras universal hvid 120 x 60 cm


Pris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277848

EAN: 8699205310247

babyJem Babymadras universal hvid 120 x 60 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babymadrassen universalhvid fra babyJem kombinerer sikkerhed og komfort for afslappende søvn. Materialerne med let pleje gør det til det ideelle valg for små børn under træning i renlighed.

I den bedste forstand af ordet babyJem Babymadras en meget enkel, klassisk madras. Dens grå skumkerne er åndbar og derfor vidunderligt egnet til babyer fra fødslen. Fleksibel og punktelastisk, madrassen fordeler trykket jævnt. Det giver således optimal støtte til kroppen af ??babyer og småbørn og sikrer en afslappet søvn.
Det hvide, åndbare madrasovertræk blev, som alle tekstiler, fremstillet af babyJem specifikt testet for skadelige stoffer. Dens strukturerede overflade vækker hurtigt fugt, overskydende varme og åndedrætsluft væk. Dækslet er selvfølgelig aftageligt og vaskbart fra 30 ° C.

Med målene 120 cm x 60 cm er babyJem Babymadras i alle standard babysenge. To madrasser ved siden af ??hinanden gør en stor legeplads til en behagelig dagbed. Selvfølgelig er den lette og fleksible madras også velegnet som en ny og anderledes legemadras i børnenes værelse - på legetæppet såvel som i det koselige hjørne.

produktdetaljer:
  • Babymadras lavet af skum
  • Med aftageligt, vaskbart låg på 30 ° C
  • materiale: 100% polyester
  • Størrelse: 120 cm x 60 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

babyJem Babymadras universal hvid 120 x 60 cm
484 kr