»BLACK FRIDAY RABAT!«
»BLACK FRIDAY RABAT!«
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
babyJem Baby reflukspude ortopædisk lyserød

babyJem Baby reflukspude ortopædisk lyserød


Variant:
  • babyJem Baby reflukspude ortopædisk lyserød
  • babyJem Baby reflukspude ortopædisk blå

Pris
403 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277843

EAN: 8681049234261

babyJem Baby reflukspude ortopædisk lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den ortopædiske reflukspude fra babyJem kan hjælpe babyer med at falde i søvn og sove gennem natten uden ubehag. Specielt familier, der lider af tilbagesvaling eller kolik, drager fordel af dette.

En klassisk babyseng svarer til babyJem Komfortabel seng, der lige er fjernet. Især reden i hovedområdet giver et tip. Det begrænser babyens synsfelt og beskytter samtidig hovedet mod træk og skader.

Desuden er sengen Designs design mere orienteret mod dets sundhedseffekter. For eksempel kan det lidt hævede hovedområde hjælpe med at reducere tilbagesvaling. Den præformede hule er beregnet til at beskytte den følsomme babyhoved mod deformation. Knærullen, som er tilpasset babyens størrelse og kan bruges om nødvendigt, synes også at være meget nyttig. Bøjning af benene slapper af maven og kan lindre kolik og mavesmerter.

Det bløde, vatterede dækstof er fra babyJem, der er specielt testet for skadelige stoffer. Lynlåsen i barnesengens nedre ende gør det muligt at fjerne det vaskbare dæksel hurtigt og nemt til rengøring.

Forresten babyJem feel-bed på grund af dets kompakte dimensioner kan også bruges i en babyseng som familie seng og på rejse.

produktoplysninger:
  • Mobil babyseng
  • Højet hovedområde mod reflux
  • Integreret rede
  • Inkluderet knærulle mod kolik
  • Fjernbart og vaskbart komfortdæksel
  • Materiale: plys
  • Vaskbart ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

babyJem Baby reflukspude ortopædisk lyserød
403 kr